KARLA SPISER

- et måltidsgalleri

I galleriet her kan du se et bredt udvalg af de måltider, som Karla har fået serveret siden vi startede på fingermad (i kronologisk rækkefølge). Det gjorde vi, da hun var cirka 6,5 måneder gammel. Galleriet er udelukkende tænkt som inspirationskatalog til de dage, hvor kreativiteten og opfindsomheden ikke ligefrem blomstrer - eventuelt fordi den lille har holdt dig vågen til den lyse morgen. Det ka' jo ske i ny og næ, ik'? 

Jeg har valgt at kategorisere måltiderne alder i stedet for efter type (aftensmad, frokost osv.), da jeg har den holdning, at bestemte fødevarer ikke hører til bestemte tidspunkter på dagen. Man må altså godt spise pandekager til aftensmad hér!

Find rundt via menuen til venstre!

6 mdr. - 7 mdr.

 
 

Under udvikling!

DET SIGER I

"Af hjertet tusind tak for alt dit arbejde bag Karlas Køkken. Jeg har selv en søn på 9 måneder og har fulgt med hos dig og Karla siden han var 6 måneder gammel. Jeg elsker de simple opskrifter og inspirationen til måltiderne, som giver mig overskuddet til at være den mor jeg gerne vil være for min dreng; en mor der laver maden selv og er opfindsom i køkkenet, så han får den bedst mulige start på livet med så meget ernæringsmæssig variation som muligt - og så endda på en måde som han kan lide. Ikke én eneste gang har han takket nej til nogle af de opskrifter jeg har prøvet fra Karlas Køkken.
Så virkelig - tak! Jeg føler mig som en bedre mor pga. Karlas Køkken.
"

— Sabine, mor til dreng på 9 måneder