OM

Karlas Køkken

Hvad er Karlas Køkken?
Og hvem er jeg - kvinden bag?
Karlas Køkken
- af Signe Severin,
ernæringsteknolog og professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

MADDANNELSE I BABYHØJDE

Karlas Køkken er inspiration til mad, som egner sig til små maver og små fingre -allerede fra 6 mdr.! Opskrifterne er ligetil, indeholder få - men velkendte - ingredienser og er altid grundigt prøvesmagt af overdommeren – lille Karla. Karlas Køkken gør madlavningen og spisesituationen lettere og sjovere for både mor, far og baby – uden at gå på kompromis med hverken smag, kvalitet eller de officielle anbefalinger for mad til små.

Karlas Køkken er maddannelse i babyhøjde med indhold, som er baseret på lige dele evidens og praksis - altid med fokus på sanselighed og madmod!

IMG_1264_Original_edited_edited_edited.p
E-mail: kontakt@karlas-koekken.com
Tlf: 51 88 03 62

Kontakt mig

OM MIG

Jeg hedder Signe, jeg er 31 år – og jeg er Karlas mor.

Det er altså derfor, at Karlas Køkken hedder Karlas Køkken - for det er, ja... i Karlas Køkken, at jeg udtænker og afprøver alverdens opskrifter og retter til min lille dygtige madkritiker.

Jeg er uddannet ernæringsteknolog og PBA i Ernæring og Sundhed og har de seneste år specialiseret mig i maddannelse og kost til småbørn. Jeg har en del - både teoretisk og praktisk - erfaring og har bl.a. arbejdet som kostfaglig eneansvarlig i en vuggestue, hvor jeg hver dag har haft fingrene i bolledejen og fået lov til at udvikle spændende måltider til de helt små. Da jeg d. 26-06-2019 blev mor til Karla, tog denne interesse i høj grad fart - og nu er jeg landet hér, i Karlas Køkken, hvor jeg elsker at nørde løs og udfolde mig kreativt hver eneste dag!

Privat er jeg kæreste med Kenneth, Karlas far. Vi har været sammen i 12 år og er - efter 7 år i København - nu flyttet tilbage til vores fødeø Falster, hvor vi er i fuld gang med at renovere et gammelt skolehus fra 1910. Så... det bliver aldrig kedeligt her i huset, hvor vi ivrigt svinger både hammer og stavblender på daglig basis!

OM KARLAS KØKKEN

Karlas Køkken er mit kreative outlet – som altid er farverigt, fuld af omtanke og fagligt velfunderet.

 

Da Karla var 6 måneder og skulle starte på fast føde, nægtede hun at spise grød og mos! Ligegyldig hvor umage jeg gjorde mig, så rimpede hun munden sammen og kiggede væk.

"Nej tak, mor!" - hun ville hverken mades, have grød eller mos.

Så som den ukuelige madnørd jeg er, tog jeg skeen i den anden hånd (eller det gjorde jeg ikke – jeg smed den tilbage i skuffen) og begyndte at give Karla mad, som hun selv kunne spise med fingrene. Jeg havde brug for at dokumentere vores madrejse og tænkte, at det måske ikke var alle, der var lige så interesserede i min babys måltider som jeg selv.

Jeg oprettede derfor Instagramkontoen @karlas_koekken - så slap venner og familie for daglig babymadsspam, og jeg kunne nørde løs for fuld skrue. 

Det viste sig hurtigt, at jeg tog fejl. Andre var faktisk interesserede i at se min babys måltider!

Jeg oprettede Karlas Køkken den 13-02-2020 og det er gået over stok og sten lige siden. Helt skørt og helt vildt fantastisk på samme tid! Det har nemlig betydet, at jeg har fået mod på, at forfølge drømmen om at udvikle opskrifter, lave mad samt rådgive og vejlede forældre på fuld tid.

Jeg arbejder på højtryk for at producere både E-bøger, workshops, onlinevejledninger - og en vaskeægte fysisk kogebog, som du kan holde i dine hænder. 

Jeg er dybt taknemmelig over den opbakning, som jeg dagligt modtager fra dig og håber, at du fortsat har lyst til at følge med! 

Det er noget værre griseri, men det er altid lækkert - det lover jeg!

       Signe

// Karlas Køkken

DET SIGER I

"Af hjertet tusind tak for alt dit arbejde bag Karlas Køkken. Jeg har selv en søn på 9 måneder og har fulgt med hos dig og Karla siden han var 6 måneder gammel. Jeg elsker de simple opskrifter og inspirationen til måltiderne, som giver mig overskuddet til at være den mor jeg gerne vil være for min dreng; en mor der laver maden selv og er opfindsom i køkkenet, så han får den bedst mulige start på livet med så meget ernæringsmæssig variation som muligt - og så endda på en måde som han kan lide. Ikke én eneste gang har han takket nej til nogle af de opskrifter jeg har prøvet fra Karlas Køkken.
Så virkelig - tak! Jeg føler mig som en bedre mor pga. Karlas Køkken.
"

— Sabine, mor til dreng på 9 måneder